Bestratingen

Van origine is Pijnacker Infra een stratenmakersbedrijf, het is dan ook niet vreemd dat wij voor onze opdrachtgevers de eerste keuze zijn om al het straatwerk aan te brengen of te repareren.

De ambacht van het aanbrengen van bestrating heeft de laatste jaren ook niet stilgestaan. Natuurlijk wordt er deels nog met de hand aangebracht – zeker op die plekken waar machines niet of moeilijk bij kunnen (denk aan fabrieken op de petrochemische industrie) – maar er zijn ook andere manieren om bestrating aan te brengen. Bijvoorbeeld het machinaal bestraten met een mechanische klem, of met een machine als de tigerstone, zoals hier te zien: filmpje Tigerstone op Shell Pernis.

Tevens zijn de medewerkers van Pijnacker Infra gespecialiseerd in het aanbrengen van bestrating onder een hoek. Dit noemen wij talud-bestrating. Dit gaat met extra uitdagingen gepaard, waar wij dan ook gepaste maatregelen op nemen, zoals te zien op de foto hieronder. Kortom, geen klus is onmogelijk voor de mannen van Pijnacker Infra. Kom maar op!