Bestratingen

de specialiteit van Pijnacker Infra

Pijnacker Infra

Bestratingen in moeilijke hoeken, mechanisch of met de hand

Pijnacker Infra is gestart als bestratingsbedrijf. Het is dan ook geen verrassing dat we voor onze opdrachtgevers eerste keuze zijn als het op straatwerk aankomt. Bestratingen plaatsen of herstellen, we doen het allemaal.

Het aloude ambacht van stratenmaker heeft de laatste jaren een grondige evolutie ondergaan. Dit werk gebeurt nog steeds deels met de hand, zeker op plekken waar machines niet of moeilijk bij kunnen.

Bij Pijnacker Infra leggen we bijvoorbeeld vaak bestratingen met de hand in bedrijven actief in de petrochemische nijverheid. Er zijn ook andere manieren om bestratingen aan te brengen. Dit kan machinaal met een mechanische klem of met een machine zoals de Tigerstone. 

Pijnacker Infra

Onze medewerkers zijn specialisten in het aanbrengen van bestratingen onder een hoek. Dit heet in het technisch jargon taludbestrating. Een extra uitdagende klus, dat is zeker! Zoals u op de foto hieronder ziet, nemen we er ook de gepaste maatregelen voor.

Geen enkele klus is onmogelijk voor de medewerkers van Pijnacker Infra. Heeft u een uitdaging voor ons? Laat maar horen!