Conserveren en onderhouden van leidingwerk

een vak apart

De leidingen op petrochemische fabrieken zijn de hart en nieren van het bedrijf. Het goed onderhoud daarvan is dan ook cruciaal. Wij bij Pijnacker Infra zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden rondom het onderhouden van uw leidingnetwerk.

Pijnacker Infra

STOPAQ © beschermt ondergrondse leidingen

Pijnacker Infra heeft jarenlange ervaring met projecten op grote petrochemische sites. Een van de belangrijkste taken is daar het conserveren van het leidingwerk. Leidingwerk is veel meer dan op de juiste manier buizen en leidingen in de bodem plaatsen. Om de belangrijke leidingen die op de site aanwezig zijn goed te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden of andere beschadigingen zijn er state-of-the-art producten op de markt die deze leidingen daartegen beschermen.

Wij bij Pijnacker Infra zijn specialist in het toepassen van STOPAQ ©. Als dit product op de juiste manier is aangebracht, beschermt het leidingen jarenlang tegen corrosie of andere mogelijke schade. Een behandeling met STOPAQ © past voor ons in een totaalproject, waarbij we leidingen ontgraven, ze inpakken met STOPAQ © en daarna weer op de juiste wijze in de grond plaatsen. Zo blijven de cruciale leidingen in de juiste staat en kunnen de fabrieken blijven draaien.

Pijnacker Infra

Oplegpunten en ondersteuningen

Elke leiding ligt op een aantal betonnen oplegpunten of stalen ondersteuningen. Wij ontwerpen, fabriceren en plaatsen deze betonnen of stalen ondersteuningen. Daarbij passen wij de laatste stand-der-techniek toe op het gebied van corrosiepreventie. Is er in het verleden al corrosie opgetreden? Dan zorgt Pijnacker Infra voor een juist herstel, wij liften de leiding, herstellen de oorzaak van de beschadiging en passen preventieve maatregelen toe. Zo blijft uw leidingnetwerk in goede conditie. 

Meer weten over STOPAQ © of het conserveren van leidingwerk? Neem vandaag contact op met Pijnacker Infra.