skip to Main Content

Pijnacker Infra is een bedrijf gespecialiseerd in alle soorten grondwerk. Een bodemsanering, het aanpassen van een riolering of het bestraten van een nieuwbouwwijk, Pijnacker Infra is een bedrijf dat kwaliteit en oplossingsgerichtheid als belangrijkste doelstelling heeft. Om onze klanten van dienst te zijn bieden wij een totaalpakket aan van engineering, uitvoering, oplevering en nazorg.

Pijnacker Infra is onze handelsnaam welke tot enkele jaren geleden P.B. Pijnacker b.v. was.

Piet Pijnacker is de oorspronkelijke oprichter, sinds 1999 is P.B.Pijnacker een b.v. en hield het zich bezig met (her) bestratings werkzaamheden voor de industriële sector en de overheid.

In 2008 is Pijnacker b.v. door Henk Anker overgenomen van de zoon en schoonzoon van de oprichter, Henk Anker is als particuliere starter in contact gekomen met de verkopers en destijds is het interessant gebleken om de overname te voltooien.

Vanaf de overname in 2008 is direct actie ondernomen om alle benodigde certificeringen die nodig zijn voor een compleet Infra bedrijf binnen te halen. Pijnacker Infra is VCA**, ISO-9001:2008 en BRL-7000 gecertificeerd, verder is Pijnacker Infra op diverse manieren maatschappelijk betrokken en is het sinds enige tijd een erkend leerbedrijf.

 

Pijnacker Infra is in korte tijd uitgegroeid tot een complete speler in de Infra markt, onze gespecialiseerde medewerkers staan voor hun werk zodat een projectoplevering altijd naar tevredenheid kan plaatsvinden.

Pijnacker Infra hecht veel waarde aan de term maatschappelijk verantwoord ondernemen, dit komt tot uiting aan het sponsoren van goede doelen die iets toevoegen aan de maatschappij. Ook het helpen van jongeren door het aanbieden van een baan en een opleiding is een doelstelling van Pijnacker Infra.

Pijnacker Infra streeft ernaar om ten alle tijden in te spelen op de wensen en behoeften van bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Voor meer informatie over de dienstverlening van Pijnacker Infra neem gerust contact met ons op.

Back To Top
Contact