Mechanical service

van flenzen, blokafsluiters en hydranten

Pijnacker Infra

Pijnacker Infra: Niet alleen plaatsing, maar ook onderhoud

Om een petrochemische fabriek goed te laten functioneren, moet er op dagelijkse basis heel wat onderhoud gebeuren. Een van de belangrijkste aspecten daar is het onderhouden van de zogenaamde pipingsystemen. Deze systemen vormen het leidingwerk dat de fabrieken van alle noodzakelijke grondstoffen, chemie en nog veel meer voorziet.

Pijnacker Infra is al jaren werkzaam in petrochemische fabrieken. Dit maakt ons bewust van de noodzaak van goed en preventief onderhoud. We hebben ons als bedrijf daar dan ook bewust op gefocust en bieden diensten in mechanical service aan al onze klanten. We kunnen niet alleen het leidingwerk, de flenzen, de blokafsluiters en de hydranten plaatsen of terug vrij graven, maar kunnen eveneens het onderhoud hiervan voorzien.

Pijnacker Infra

Bij Pijnacker Infra beschikken we over een team professioneel opgeleide flensmonteurs die volgende taken uitvoeren

Kortom, we pakken uw project van a tot z aan. Leidingen plaatsen, leidingen conserveren en onderhouden zodat bedrijfsprocessen optimaal blijven verlopen. De kracht van Pijnacker Infra is het totaalpakket van al uw onder- en bovengrondse infra. Bel ons voor meer informatie en wij nemen uw uitdaging graag aan!