Over ons

Onze organisatie is omstreeks 1970 opgericht en is als bestratingsbedrijf gestart. De toenmalige eigenaar heeft zich toen al gericht op de industriële- en overheidssector. Zodoende heeft het bedrijf onder de oude handelsnaam P.B. Pijnacker B.V. een contract verworven op een grote petrochemische site. Er werd toen uitsluitend ingezet op de core-business: bestratingswerkzaamheden. Dit heeft het bedrijf zo goed gedaan dat er tot vandaag de dag nog steeds op deze petrochemische site gewerkt wordt.

In 2008 is het bedrijf overgenomen door Henk Anker, onze eigenaar en directeur, en voeren wij onder de handelsnaam Pijnacker Infra B.V. veel projecten uit in diezelfde sector, industrie en overheid. 

De organisatie heeft, echter, niet stil gestaan. Waar bestratingswerkzaamheden eerst de core-business was heeft het bedrijf een heuse ontwikkelingssprong meegemaakt en dat heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn, namelijk een krachtige allround civiele aannemer – gespecialiseerd in projecten op de petrochemische industrie.

Zo hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en toegespitst op het ondersteunen van onze industriële opdrachtgevers. Met verschillende disciplines als: bodemsaneringen, riolering- en waterhuishoudingprojecten, conserveren van leidingwerk, mechanical service en uiteraard nog steeds bestratingswerkzaamheden.

Hoe en wat wij allemaal doen is te zien op onze vernieuwde website. Kijk eens op het menu rechts in beeld, daar zijn alle diensten die wij aanbieden netjes uitgewerkt. Kunnen wij voor uw organisatie iets betekenen, neem dan snel contact op. Wij staan klaar voor elke uitdaging!